Nieuwe leerlingen

Uw kind gaat voor het eerst naar de basisschool. Voor zowel de ouders als het kind is dit een spannende dag. Om deze dag prettig te laten verlopen hebben we een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.

Aandachtspunten voor het eerste schoolbezoek (wendag)

• De school begint om 8.30 uur, maar de eerste bel gaat om 8.25 uur.
  • U mag uw kind in school brengen.
  • De jas mag aan de kapstok worden gehangen en het tasje moet in de daarvoor bestemde fruitmand.
  • Voor uw kind staat een stoeltje klaar.
  • U mag uw kind in de klas brengen.

Om 10.00 uur zitten alle leerlingen in de kring en wordt er gegeten. De leerlingen nemen dit zelf van huis mee in een trommeltje en beker, voorzien van naam. Op dinsdag, woensdag en donderdag doen we aan 'Schoolgruiten', op die dagen wordt alleen groente en/of fruit gegeten in de pauze.

Om 12.00 uur wordt uw kind door de leerkracht naar buiten gebracht en kunt u aan de juf vragen hoe het is gegaan.

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

Cluster directeur: Dhr. Hans Rendering
Schoolcoördinator: Mvr. Eva Schipper