SOOOG Magazine februari 2018

• Onderwijs kent verschillende aandachtsgebieden, vakgebieden, facetten, benaderingen, het is uiterst veelzijdig. Dat vraagt veel van de mensen die in het onderwijs werken. Je moet haast een duizendpoot zijn en veel interesses hebben. Maar het is gelijktijdig ook uitermate boeiend en geen moment hetzelfde. De afwisseling is groot en het is enorm stimulerend om te zien dat we met kinderen vorderingen kunnen maken in hun ontwikkeling. Iedere dag opnieuw zijn onze medewerkers bezig met diverse onderwerpen en onderdelen waarbinnen de ontwikkeling centraal staat. Verveling is niet aan de orde. Natuurlijk moet je het allemaal wel doen, het vraagt veel van je. Waardering is dan zeker op z’n plaats en zou ook altijd beter kunnen en moeten.

Nationale Voorleeswedstrijd

Nationale VoorleeswedstrijdOp woensdag 21 november was de schoolronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Sanne en Danique, winnaars van groep 8, en Sofie en Zahra, winnaars van groep 7, streden om de titel ‘schoolkampioen 2018/2019’.Alle dames hebben zich uitstekend gepresenteerd, ze waren goed voorbereid. De jury heeft Zahra aangewezen als schoolkampioen. Zij mag onze school in februari 2019 vertegenwoordigen in de regionale ronde in de Klinker.