SOOOG en Integrale Kindcentra (IKC’s)

Zoals u misschien weet willen wij - SOOOG -onze scholen graag door ontwikkelen tot integrale kindcentra (IKC’s). Wij proberen dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Regelmatig krijgen we vragen over onze plannen. Wat zijn integrale kindcentra? Waarom willen wij dit? Hoe geven wij dit vorm en wat zijn de stappen die we gaan zetten? In deze nieuwsbrief leggen we u graag alles uit.

Nationale Voorleeswedstrijd

Nationale VoorleeswedstrijdOp woensdag 21 november was de schoolronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Sanne en Danique, winnaars van groep 8, en Sofie en Zahra, winnaars van groep 7, streden om de titel ‘schoolkampioen 2018/2019’.Alle dames hebben zich uitstekend gepresenteerd, ze waren goed voorbereid. De jury heeft Zahra aangewezen als schoolkampioen. Zij mag onze school in februari 2019 vertegenwoordigen in de regionale ronde in de Klinker.