Openbaar Onderwijs met Karakter

Openbaar Onderwijs met Karakter

Op 21 maart aanstaande organiseren een aantal schoolbesturen uit de Groninger Ommelanden de Grote Openbaar Onderwijs met Karakterdag.

De voorbereidingen zijn in volle gang en op deze dag zijn de scholen gesloten. De uitnodingsvideo voor deze dag is via onderstaande link te zien.

Nationale Voorleeswedstrijd

Nationale VoorleeswedstrijdOp woensdag 21 november was de schoolronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Sanne en Danique, winnaars van groep 8, en Sofie en Zahra, winnaars van groep 7, streden om de titel ‘schoolkampioen 2018/2019’.Alle dames hebben zich uitstekend gepresenteerd, ze waren goed voorbereid. De jury heeft Zahra aangewezen als schoolkampioen. Zij mag onze school in februari 2019 vertegenwoordigen in de regionale ronde in de Klinker.