Nationale Voorleesdagen, 4a

Gepubliceerd op: , door: OBS beukenlaan

De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van 23 januari t/m 2 februari.

We startten de Nationale Voorleesdagen op woensdag 23 januari met het Voorleesontbijt. Alle kinderen hadden hun ontbijt die dag mee naar school genomen en werden tijdens het eten voorgelezen door Francesca, juf Annelies’ oudste dochter. Ze las het prentenboek “Koekjes!” voor, waarin steeds een koekje uit de koektrommel verdween. Het verhaal eindigde verrassend. Na het ontbijt werden de kinderen ook nog op een koekje getrakteerd. De kinderen mochten zelf ook een keer op de voorleesstoel plaatsnemen en een stukje voorlezen en ook veel (groot)ouders verblijdden groep 4 met een mooi verhaal. Vrijdag 1 februari sloten we de Nationale Voorleesdagen af door een meester/ juffen ruil: meester Jakko las toen voor.

Koningsdag groep 4a

Al op 12 april werd dit jaar Koningsdag gevierd.

Project “Op ruimtereis”

In maart en april deden we een project over de ruimte.

Grote Rekendag, groep 4a

Ook dit jaar deed de hele school mee aan de Grote Rekendag.