Kerst 2018, groep 4a

Gepubliceerd op: , door: OBS beukenlaan
Kerst 2018, groep 4a

Kerst is altijd een gezellige tijd met veel knutselwerkjes, optreden op het podium en het kerstdiner.

Tijdens het circuit 'kerstversiering maken' werd er door de kinderen hard gewerkt aan allerlei versieringen voor in de kerstboom en op de ramen. Samen werd de klas zo in kerstsfeer gebracht. Op donderdagmorgen, 20 december, heeft groep 4a opgetreden voor de groepen 1 t/m 3. We zongen "Twinkle, twinkle, little star", geleerd in de Engelse les. 's Avonds brachten de ouders allemaal een onderdeel voor het kerstdiner: een voor-, hoofd- of nagerecht. Het zag er allemaal prachtig uit en we hebben het ons allemaal goed laten smaken. Iedereen heel erg bedankt voor de inbreng in dit gezellige kerstdiner!

Laatste schooldag in speeltuin Beerta

Op vrijdag 12 juli vierden de groepen 3 en 4 hun laatste schooldag in de speeltuin in Beerta.

Verjaardag juf Annelies

Op vrijdag 28 juni vierde juf Annelies haar verjaardag met groep 4a.

Technieklessen groep 4 b

In groep 4b zijn we een aantal weken bezig geweest met techniek.